Visby Hellbajsers and Batrats Rattery

Click here to edit subtitle

Blog

Olika personligheter

Posted by mezzzanina on October 20, 2013 at 9:15 PM

God kväll igen!

Sitter här i soffan med tre råttflickor med jätte olik personligheter. Först har jag Mini-Me. Hon är väldigt frammåt och klättrar en massa och försöker sno kakan som jag äter.Och naturligtvis får hon smaka lite kaka! Sedan har vi lilla svarta råttflickan Marabou.Hon är lite mer blyg och försiktig och gömmer sig lite i filten som jag har råttorna på.Jag försökte ge Marabou lite kaka men hon är svårflörtad  och vill inte ha.Men emellanåt så kikar hon fram under filten med sitt söta lilla trubbiga ansikte.  Sedan har jag den ganska nyinflyttade Ulla här också.Ulla är ju lite ängslig när man skall plocka ut henne ur buren, men väl på filten i soffan så har hon fattat att lägger man sig här vid matte så blir man kliad mellan öronen och det är nog lite mysigt. Klia klia klia, sedan somnar Ulla gott på filten! Åh vad det är underbart med dessa olika små personligheter!  Ibland frågar folk vilken typ av råttpersonlighet jag föredrar, men då kan jag inte välja.Jag gillar aktiva busiga råttor för att de hittar på så mycket skojjiga saker och jag gillar lugna gosiga råttor för att jag trivs att  ha dem med liggandes i soffan och få gosa med.

Nu är det väntans tider med Filiduttan.Hon är rund och go om magen och bör om allt går som det ska få småttingar när som hellst.Dock verkar Filiduttan inte så intresserad av att boa och det känns ju lite konstigt.

Natti natti nu alla!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments