Visby Hellbajsers and Batrats Rattery

Click here to edit subtitle

Blog

Det blir aldrig l?ttare...

Posted by mezzzanina on October 16, 2013 at 9:50 PM

Ikväll har vart en tung kväll.Lilla Chester blev akut sjuk och gick bort vädigt snabbt. Han var en mycket speciell råttgrabb som stod mig oerhört nära och det blir så tomt efter honom.  För ett tag sedan så diskuterade jag med en annan råttuppfödare om när råttor gick bort. Jag berättade för henne hur ledsen jag blev när mina råttor går bort.(För jag är ju så tok-kär i alla mina små underbara råttfamiljemedlemmar) Men denna uppfödaren hade en annan syn än mig på detta.Hon sa att man vänjer sig. Man tar det inte lika hårt när man har hållt på med råttor mycket under lång tid. Men jag har nu haft råttor sedan 1983 och jag blir fortfarande helt förkrossad av sorg när mina småttingar går bort. De har alla sin särskillda plats i mitt hjärta och när de går bort så fattas de mig.Det blir ALDRIG lättare.:( Sov gott lilla Chester.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Victoria
8:33 AM on November 10, 2013 
Jätte tråkigt att han gått bort. Vore ju inte helt fel om du kunnat skriva det till mig dock. Väldigt bra att uppfödaren vet om på hur livsåldern ligger och varför de avlidit. Rätt viktigt att ha koll på sånt vid uppfödning.
Hur många är det nu som gått bort fort bara sådär eller haft skumma knölar hos dig nu?
Och jag sa inte att man vänjer sig för det gör man aldrig. Jag sa att första djuren är alltid värst. Sedan är det inte riktigt lika illa. Mina första råttor som avled fick jag ta ledigt från jobbet för jag var så förkrossad. Nu kan jag iaf gå iväg och jobba. Men vänjer sig gör man aldrig.