Visby Hellbajsers and Batrats Rattery

Click here to edit subtitle

Blog

Ulla skall flytta in

Posted by mezzzanina on October 12, 2013 at 7:40 PM

Hej på er!

Nu kommer lite nytt från Visby Hellbajsers!

Filiduttan har för ett tag sedan vart på date med Bulldozer som bor hos Batrats uppfödning.Vi håller tummarna för att det så småningom blir småttingar där! Men än så länge  har jag inte sett så mycket av viktökning på Filiduttan så jag är osäker på hur läget är där.

Lilla Ellon har haft en asbcess som hon fått tömd.Tanken är ju att Ellon eventuellt så småningom skulle få gå på date med Visby Hellbajsers Korven, men jag vill vänta och se hur det går med den lilla abcessen först innan jag tar något sådant beslut om den parningen.

Om några dagar skall råttan Ulla flytta hit.Hennes husse har problem med allergi och det har inte funkat med allergimedeciner så nu får Ulla komma och bo här.Det ser jag fram emot! Ulla har haft det lite tufft med en råttkompis som var var aggressiv, så den senaste tiden har hon vart lite ensam och behöver få komma till en ny flock. Bilder på Ulla kommer så småningom!

Annars rullar livet på i råtteriet. Elvin och Marshmallows har växt upp till två  glada snälla och frammåt killar.Elvin är en liten spejare i sin flock som alltid kommer först fram och som har kollen över allt som händer runt buren.Elvin är mycket nyfiken och älskar att busa med mattes händer. Marshmallows är inte den som kommer först när man öppnar buren utan han kommer när han känner för det.Marshmallows är mer snuttig och gosig än vad Elvin är.När man har Marshmallows ute så skall det snuttas på fingrar hela tiden.:) Elvin är mer nyfiken och mer intresserad av vad som händer i omvärlden. Han vill ha koll över allt som händer och utforska allt.Ja de är verkligen två helt olika individer dessa två killar.Men gah vad jag älskar dem båda!

Gamla Ping har numera två stora tumörer.På grund av hennes ålder samt att det kom två tumörer samtidigt på henne så har jag valt att inte låta operera henne. Men så länge hon mår bra så får hon vara kvar och ha ett gott råttliv. Dock ser jag inte fram emot den dag då jag måste ta beslutet som aldrig blir lättare att ta, fast att man har haft en del råttor genom åren.  

God natt

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments