Visby Hellbajsers and Batrats Rattery

Click here to edit subtitle

Blog

Nu har de sista marsipangrisarna flyttat

Posted by mezzzanina on September 20, 2013 at 9:55 PM

Hej på er!

Nu har de två sista grabbarna från Marsipangriskullen flyttat till sitt nya hem.Jag önskar dem riktigt lycka till!

Jag sitter nu här i soffan och gosar med Elvin Marshmallows som stannat  från Marsipangriskullen.Det är två härliga killar med mycket olika personligheter. Elvin gillar lugn och ro och somnar gärna hos mig på soffan.Han tycker heller inte om starka ljud och när det händer för mycket runt honom. Den andra lille killen "Marshmallows" är en riktigt frammåt liten busunge.Han älskar när han får brottas med min hand. Till mitt stora missnöje så har han en olat att gärna kissmarkera just på mig. Marshmallows kan leka och sitta i soffan för att sedan i full fart komma sättande till mig och snabbt som attan trycka upp rumpan mot mig och kissa på mig. Han gör dock inte så på andra saker, utan just apeciellt på mig. Antingen så tycker han att matte är en helt underbar toalett eller så vill han helt enkelt kissa in mig för att visa att jag tillhör honom. -Suck!Jag brukar försöka mota bort honom om jag ser att han kommer sättande snabbt och lyfter på svansen, men oftast går det ju så fort att jag inte hinner med.Ja man får väl leva med att de små har sina egenheter.

För övrigt har det vart lungt i råtteriet. På Söndag skall Batrats råttor flytta tillbaka hem till sin matte som kommit tillbaka från Stockholm.Jag kommer att sakna de små busungarna! Man har liksom blivit van vid att prata med dem i burarna  som står i mitt vardagsrum. Men samtidigt så är det bra att alla kommer dit där de skall vara och får ha sin egen matte som rår om dem!

Jag lägger in en bild på de Marshmallows och de andra två rödögda hanarna som just har flyttat.

Ha det gott nu!


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Victoria
8:37 AM on November 10, 2013 
Hellu. Du får gärna sända över info på var siste har flyttat så man har lite koll på hur det går för dom :-)